2012-02-22

Manga Review: Black Butler

Dette er så de tre volumes, jeg ejer af Kuroshitsuji, både med front og når de står på hylden.

Titel: Black Butler (Kuroshitsuji)
Mangaka: Yana Toboso
Nogle andre serier fra Mangaka'en: Rust Blaster
Årstal: 2007
Genre: Supernatural, Action, Drama, Psychological, Historical, Horror, Mystery, Shounen, Adventure, Tradegy, Comedy
Volumes: 1-8 i DK
Anime: Ja

Handling: Ciel Phantomhive ejer et kæmpe palæ i London, han er jarlen (Earl lyder sgu lidt sejere >.<) af Phantomhive, som er det største navn inde for handel, samt at han er dronning Victorias trofaste tjener - hvis noget mystisk (Såsom Jack the Ripper mordene) sker i Londons mørke gader, er Ciel sendt på sagen af dronningen. Han er en 12-årig dreng med en butler ved hans side evig og altid, ved navn Sebastian. Sebastian gør kun, hvad hans Herre ønsker fra ham. For der er ikke noget, som Sebastian ikke kan. Sandheden om butleren der kan alt er, at han ikke er et helt normalt "menneske". Hvis han da nu er et menneske?
Der sker forskellige ting omkring Ciels familieforhold, og de løber skam også ind i utrolig mange uhyggelige typer, samt de opklarer forskellige sager med et snært af humor indblandet.


Personlig mening: Jeg ejer faktisk denne manga i bund og grund, fordi den er "in" (med andre ord; Mainstream) i manga verdenen. Hvis du ikke så meget, som har læst bare ét volume, eller ejer det, og ikke kender til historien, er du ret yt faktisk (xD), det er totalt fail fra ens side. Personligt har Kuroshitsuji faktisk aldrig rigtig fanget mig. Stilen er flot og Sebastian er selvfølgelig også noget af en hottie - men ellers har den ikke rigtig taget mig med storm, som hos mange andre. Jeg vil anbefale, at som en manga læser, skal man mindst have tjekket Kuroshitsuji ud til første volume, og så kan man jo falde sin mening på det :D

Ingen kommentarer:

Send en kommentar