2012-02-04

Sweet Lolita / Ama Lolita~


Dette er en ægte Ama Lolita JKS med
klassisk muffinform i nederdel fra Angelic Pretty.
Sweet Lolita; er ofte relateret til farven lyserød, og helt over i de lette nuancer i forhold til de kraftige. Det vil sige, at pastel farver bliver brugt til denne Lolita stil, såsom lavendel, babyblå, lyserød osv.
Hvid er et keyword, når det gælder farver inde for denne stil, såvel som knælange kjoler med en klassisk muffinform ved skørtet.
Stilen kan også kaldes Ama Lolita, som betyder "Sweet". Og denne Lolita stil er nok den mest populære i Japan.
Pointen med denne stil er, at man skal virke nuttet, dukkeagtig og "uskyldig".
Stoffets print har gerne nuttede ting, såsom stjerner, muffins, hjerter, polka prikker og blomster.

Der skal være mange blonder, perler, sløjfer og detaljer på sådanne kjoler.
Tilbehør er også vigtigt, såsom søde matchene tasker i nuttet print er rigtig lækre, plus overknee sokker med blonder op ved kanten er utrolig populært. ;D
"Airy" slangekrøller er meget anset inde for Sweet Lolita, samt rottehaler. Pandebånd/Headbands er noget der ses tit, sammen med store sløjfer, der ligner dem på kjolen, dog for tiden, er det lidt ude af mode.
Hvis vi går i de ekstreme, er det kaldet Kote Lolita, det vil sige, at det er "over-the-top", og inkludere parykker og fuldt ud trended med Gyaru-inspireret make-up.
Hvis man ikke er en præcis Kote Lolita (Selvom det er meningen, at man skal være "over-the-top"), er ens make-up mere lys, ergo med blush (Vigtigt!), pastel øjenskygge, mascara, gerne Cicrle lenses (De gør øjnene større, og så forekommer de mere nuttede), let lipgloss (Gennemsigtig eller en glimmer - kan også bare være en lys lyserød) og nogen mennesker bruger gerne falske øjenvipper.
En JSK (Jumper Skirt) er en Lolita kjole uden ærmer, og derfor bliver den normalt båret med en bluse (Gerne i hvid/Mest i hvid) indenunder, der eventuelt har flæser eller noget lignende.

Selvfølgelig er dette de mest klassiske looks inde for Sweet Lolita, men ellers kan man jo være lidt mere kreativ, så længe kjolen holder sig til pastel-farverne og du ender med at se nuttet ud ;D

Ingen kommentarer:

Send en kommentar